Prémium minőségű , kézzel tisztított, darált, kétszer rostált, teljesen szálkamentes vörösfenyő kéreg, csak nálunk!

Mi, egy 60 literes zsákba tényleg 60 litert rakunk !

Vörösfenyő kéreg akció!

Most a vörös darált, tisztított közepes kéreg akciós áron kapható! Amíg a készlet tart!

 

Üdvözöljük a honlapunkon!

Cégünk, a Fenyőkéregbolt, 2006. év elején kezdte meg a működését, azóta folyamatosan fejlődik.

Célunk kertészek, kertépítők és kertészeti árudák vagy akár magánszemélyek részére jó minőségű, folyamatosan bővülő és mindig elérhető termékpalettát, segítségnyújtást a választásban, kultúrált kiszolgálást és gyors házhozszállítást nyújtani a legkedvezőbb áron.

Weboldalunkon minden termékünk megtalálható. A termékekhez leírást, felhasználási javaslatot és képeket is mellékelünk, hogy ezzel is segítsük és gyorsítsuk ügyfeleink munkáját.

Működésünket Budapesten kezdtük, azóta terjeszkedtünk Pest megyében és reményeink szerint ilyen ütemben haladunk abba az irányba, hogy termékeink az ország egész területén elérhetőek legyenek.

Telephelyünket, gépparkunkat, eszközeinket és csomagolásainkat folyamatosan bővítjük, hogy partnereink részére a kiszolgálást és a vásárlást még gyorsabbá és egyszerűbbé tehessük.

Reméljük, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon!

 

Amennyiben szeretnének értesülni legújabb akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre. Küldje el email-ben a "hírlevél" szót az info@fenyokeregbolt.hu-ra.

 

Talajtakarás

Időjárásunk szárazságra hajlamos, ezt az utóbbi néhány évben kénytelenek voltunk tapasztalni. Nagyon fontos tehát, hogy a lehullott természetes csapadékot és az öntözővizet minél hiánytalanabbul megőrizzük a talajban és tároljuk a kultúrnövények számára.